Az autócsere oldal találati listája

Az oldal azoknak kíván alternatívát nyújtani, akik megváltozott gazdasági vagy élethelyzetek, esetleg funkcionális okok miatt, vagy csak passzióból autócserére szánták el magukat. A meglévő gépjármű értékesítése és egy másik autó vásárlása helyettesíthető egy egyszerű cserével, igaz ehhez meg kell találni a megfelelő gépjárművet. Célorientált megoldás, mivel olcsóbban és hamarabb érheti el a célját a rendszerünkkel, mint az írott és online hirdetések állandó böngészésével

Hogyan találok itt autó cserepartnert?

 • E-mail értesítés:
  Levélben értesítí Önt a rendszerünk, ha a frissen feladott hirdetések között talál a keresési szempontjainak megfelelő és aktuális autócsere partnert.
 • Találati lista:
  A potenciális csereautókat az oldalunkra történő belépés után a találati lista menüpontban tudja részletesen megnézni, és a hirdetéshez feltöltött képeket megtekinteni.
 • Mindkét felet értesítjük:
  Hirdetési paraméterek egyezése esetén a rendszer mind a két félnek küld értesítést, ezáltal megnézhetik a potenciális cserepartner autójának az adatlapját és a feltöltött fényképeket.
 • Kapcsolatfelvétel:
  Ha e-mail értesítéskor vagy a találati lista átnézése során valamelyik autó felkelti az érdeklődését, akkor azonnal felveheti a kapcsolatot a tulajdonossal telefonon vagy a megadott e-mail címén.

Regisztráljon be

Lépjen be