Az autócsere oldalon feladható hirdetésekhez szükséges információk

Az autócsere oldal a legegyszerűbben használhatóságra lett megalkotva, azért, hogy Ön kényelmesen, gyorsan, és rendkívül egyszerűen megtalálhassa azokat az gépjárműveket, amire szívesen lecserélné a sajátját. Ahhoz, hogy a rendszerünk értesíteni tudja Önt a kínálkozó cserelehetőségről, három igen egyszerű lépést kell tennie. A regisztráláshoz mindenképpen rendelkezni kell egy e-mail címmel, amire a regisztrációt követően Önnek egy ellenőrző kódot küldünk meg, és az sem árt, ha gyakran tudja ellenőrizni a beérkező leveleit, mivel az értesítéseket az e-mail címére fogjuk kiküldeni. Abban az esetben sincs gond, ha nem tudja állandóan a postaládáját figyelni, mivel bármikor beléphet a fiókjába és ellenőrizheti a találati listáján az aktuális cserepartner lehetőségeket.

Három lépés a hirdetés feladáshoz!

  • Regisztráljon:
    Adjon meg egy Ön által választott felhasználónevet, egy létező e-mail címet és ön által választott jelszót. Az e-mail címére egy aktiváló levelében elküldjük az első belépéshez szükséges kódot!
  • Meghirdetés, új hirdetés feladása:
    Hirdetés feladás menüpontba adja meg az autója típusát, évjáratát és az értékét, majd írja le a fontosabb jellemzőit az autónak, és csatoljon két darab fényképet a gépjárműről.
  • A keresett autó adatainak a megadása:
    Adja meg, hogy milyen értékhatár között és milyen márkájú autók érdekelhetik cserére, ha felvitte az adatokat rögzítse a hirdetést, amivel közzéteszi a potenciális cserepartnereknek a hirdetését.

Regisztráljon be

Lépjen be