Gyakran ismételt kérdésekre ezen az oldalon kaphat választ

A gyakran felmerülő problémákra és kérdésekre próbálunk meg ezen az oldalon kimerítő választ adni az autcsere.hu rendszer használatával kapcsolatban. Ha a felmerülő kérdéseire itt nem kap választ, akkor a kapcsolati oldalon használható üzenetküldési lehetőséggel tudja nekünk feltenni a kérdését vagy segítséget kérni.

Gyakran ismételt kérdések

 • Rendelkeznem kell e-mail címmel?
  Igen, a regisztrációhoz szükség van egy e-mail cím megadásához, oda küldjük az aktiváló kódot. Bár a megadott e-mail címre küldjük a cserepartner értesítéseket, nem feltétlenül fontos, hogy mindennap ellenőrizze, hiszen bármikor módjában áll belépni az autocsere.hu felhasználói felületére is.
 • Nem kaptam a regisztráció után e-mailt, mi a teendő?
  Először ellenőrizze, hogy jól adta-e meg az e-mail címét? Frissítse az e-mail fiókját, hátha időközben megérkezett.
 • Meg tudom-e hosszabbítani a hirdetéseimet?
  Nem, 90 napig él a feladott hirdetés, azután automatikusan törlődik a rendszerből, ha ennyi idő alatt nem talált cserepartnert, akkor újból meghirdetheti a cserét.
 • Nem érem utol a cserepartnert a megadott elérhetőségein.
  A rendszerünk csak a regisztrációkor megadott adatokat tárolja, ezért másik elérhetőséget nem tudunk adni a keresett felhasználóhoz.
 • Meg tudom változtatni a felhasználó nevemet és személyes nevemet?
  Kérem, arra figyeljenek oda, hogy a regisztrációkor megadott felhasználónév és személyes név nem változtatható meg, de az összes többi adata igen, az első belépés után.
 • Több autóra is elcserélném az autóm, nem csak 10-re, lehet?
  Mód van rá, nem kell újból, új felhasználónevet regisztrálnia hozzá. A regisztrációkor megadott felhasználónévvel lépjen be az oldalra, a Meghirdetés oldalon adjon meg egy másodlagos al-azonosítót, és azzal újabb 10 autót jelölhet meg cserelehetőségként. Minél többet jelöl meg, annál nagyobb a lehetősége a cserére, és ebben mi támogatjuk.
 • Nem tudom beállítani, hogy milyen típust keresek!
  A Találati listában minden típus szerepelni fog, ami aktuálisan elcserélhető az Ön autójára, reméljük lesz közötte a vágyott típus is! Ahogy nő az adatbázis, lehet majd szűkítenie a típusra is, akkor viszont más lehetőségeket nem lát majd.

Regisztráljon be

Lépjen be