More Website Templates at TemplateMonster.com!

Az autócsere oldal találati listája

Az oldal azoknak kíván alternatívát nyújtani, akik megváltozott gazdasági vagy élethelyzetek, esetleg funkcionális okok miatt, vagy csak passzióból autócserére szánták el magukat. A meglévő gépjármű értékesítése és egy másik autó vásárlása helyettesíthető egy egyszerű cserével, igaz ehhez meg kell találni a megfelelő gépjárművet. Célorientált megoldás, mivel olcsóbban és hamarabb érheti el a célját a rendszerünkkel, mint az írott és online hirdetések állandó böngészésével

Hogyan találok itt autó cserepartnert?

 • Email értesítés:
  Levélben értesítí Önt a rendszerünk, ha a frissen feladott hirdetések között talál a keresési szempontjainak megfelelő és aktuális autócserepartnert.
 • Találati lista:
  A potenciális csereautókat az oldalunkra történő belépés után a találati lista menüpontban tudja részletesen megnézni, és a hirdetéshez feltöltött képeket megtekinteni.
 • Mindkét felet értesítjük:
  Hirdetési paraméterek egyezése esetén a rendszer mind a két félnek küld értesítést, ezáltal megnézhetik a potenciális cserepartner autójának az adatlapját és a feltöltött fényképeket.
 • Kapcsolatfelvétel:
  Ha email értesítéskor vagy a találati lista átnézése során valamelyik autó felkelti az érdeklődését, akkor azonnal felveheti a kapcsolatot a tulajadonossal telefonon vagy a megadott email címén.

Lépjen be