More Website Templates at TemplateMonster.com!

Az autócsere oldalon feladható hirdetésekhez szükséges információk

Az autócsere oldal a legegyszerűbben használhatóságra lett megalkotva, hogy ön kényelmesen, gyorsan és rendkívül egyszerűen megtalálhassa azokat az gépjárműveket, amire szívesen lecserélné a mostanit. Ahhoz, hogy a rendszerünk értesíteni tudja önt a kínálkozó cserelehetőségről, négy igen egyszerű lépést kell csupán tennie. A regisztráláshoz mindenképpen rendelkezni kell egy email címmel, amire a regisztrációt követően Önnek egy ellenőrző kódot küldünk meg, és az sem árt, ha gyakran tudja ellenőrizni a beérkező leveleit, mivel az értesítéseket az email címére fogjuk kiküldeni. Abban az esetben sincs gond, ha nem tudja állandóan a postaládáját figyelni, mivel bármikor beléphet a fiókjába és ellenőrizheti a találati listán az aktuális cserepartner lehetőségeket.

Négy lépés a hirdetés feladáshoz!

 • Regisztráljon:
  Adjon meg egy ön által választott azonosító nevet, egy létező email címet és ön által választott jelszót. Az email címére egy aktiváló levelében elküldjük az első belépéshez szükséges kódot!
 • Új hirdetés feladása:
  Hirdetés feladás menüpontba adja meg az autója típusát, évjáratát és megközelítőleg az értékét, majd írja le a fontosabb jellemzőit az autónak, és csatoljon két darab képet a gépjárműről.
 • Emelt díjas SMS feladása:
  Abban az esetben tudja élesíteni 90 napra a hirdetését és megadni, hogy milyen típusú autóra szeretné cserélni a saját gépjárművét, ha egy bruttó 2032 Ft értékű SMS-t küld a megadott számra.
 • A keresett autó adatainak a megadása:
  Adja meg, hogy milyen értékhatár között és milyen márkájú autók érdekelhetik cserére, ha felvitte az adatokat rögzítse a hirdetést, amivel közzéteszi a potenciális cserepartnereknek a hirdetését.

Lépjen be